+421 903 349 510 = volajte denne od 8.00. do 20.00. hod

GDPR

Osobné údaje a cookies

Zásady ochrany osobných údajov a používania cookies.

Kontakt:

  • info@berauto.sk
  • +421 903 349 510

Prevádzkovateľ tohto webu:

  • LP Euro Trade spol s r.o., Bystrická cesta 198/52, Ružomberok 03401, IČO: 52878821…

… v niektorých prípadoch, napríklad:

  • ak dopytujete alebo si objednáte služby prezentované na tomto webe, alebo z iných dôvodov kontaktujete prevádzkovateľa tohto webu…

… ukladá a spracováva nasledovné osobné údaje, ak ich týmto úkonom poskytnete, napríklad:

  • meno a priezvisko,
  • e-mailovú adresu,
  • telefónne číslo,
  • obsah komunikácie.

Spracovanie osobných údajov podlieha nariadeniu Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov (…) známemu ako GDPR.

Cookies:

  • na tomto webe používame cookies prvej strany = technické cookies na zabezpečenie fungovania tohto webu,
  • a používame aj cookies tretích strán = analytické a marketingové cookies služieb Google Analytics a Google Ads.

Cookies sú malé neškodné súbory, ukladané prehliadačom do vášho zariadenia počas zobrazovania webových stránok.

Vďaka marketingovým cookies a reklamnému systému Google Ads vám môžeme po vašom odchode z tohto webu zobrazovať remarketingové bannerové reklamy, propagujúce nový obsah, služby a produkty z tohto webu.

Používanie a zber technických a analytických cookies je možné považovať za spracovanie osobných údajov na základe zákonného dôvodu, ktorým je oprávnený záujem prevádzkovateľa. Takéto použitie cookies je právne povolené na základe čl. 6 odst. 1 písm. f) nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov (…).

Marketingové a reklamné cookies prevádzkovateľ spracováva na základe vášho súhlasu. Za súhlas je možné považovať nastavenie vášho prehliadača, ktoré ukladanie týchto cookies povoľuje. Prevádzkovateľ tohto webu používa marketingové cookies po dobu maximálne 365 dní. Súhlas môžete odvolať zmenou nastavenia internetového prehliadača:

  • cookies môžete kedykoľvek zakázať alebo vymazať v nastaveniach vášho internetového prehliadača,
  • prispôsobenú reklamu Google Ads (remarketing) môžete blokovať pomocou tohto bezplatného doplnku prehliadača od Google 

Spracovateľom zhromaždených cookies je spoločnosť:

  • Google LLC so sídlom: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, USA. Spoločnosť Google zverejnila informácie o tom ako používa cookies a prehľad typov cookies ktoré používa.

Máte právo:

  • požadovať od prevádzkovateľa vysvetlenie ohľadne spracovania vašich osobných údajov, informácie o tom, ako a aké vaše osobné údaje spracováva, vyžiadať si prístup k týmto osobným údajom a ich kópiu, prípadne požadovať opravu alebo aktualizáciu vašich osobných údajov uchovávaných prevádzkovateľom,
  • požadovať od prevádzkovateľa výmaz vašich osobných údajov (čo bude prevedené, len ak oprávnený záujem prevádzkovateľa neprevažuje nad vašim právom na ochranu súkromia),
  • ak máte akékoľvek pochybnosti o tom, či prevádzkovateľ dodržiava svoje povinnosti ohľadne spracovávania a ochrany osobných údajov, máte právo obrátiť sa v tejto veci na prevádzkovateľa, na Úrad na ochranu osobných údajov, alebo na súd.

Prevádzkovateľ sa zaväzuje spracovávať a chrániť vaše osobné údaje v súlade s GDPR a zákonom na ochranu osobných údajov, a nezdieľať ich s treťou stranou s výnimkou zákonných dôvodov a vyššie uvedených spracovateľov.

Platné od 28.8.2021.

Volajte: +421 903 349 510

t

Ako na to?

Pozrite si zodpovedané najčastejšie otázky našich zákazníkov:

Koľko to stojí?

Pozrite si cenník prenájmu a požičovne áut. Lepšie ceny nenájdete:

i

Aké sú podmienky?

Máme pre vás jednoduché a jasné obchodné podmienky prenájmu/požičovne áut:

Chcete si požičať auto?